Segíthetünk?  +36 30 203 0681

Acélbetétes bakancsok télen - nyáron

2021.09.14.

Acélbetétes bakancsok télen - nyáron

A meleg és hideg időszakban a helyes munkavédelmi bakancs kiválasztása kiemelkedően fontos. Több szempontot figyelembe kell venned, a biztonsági előírásokon kívül, fontos a komfort. Két típusú munkavédelmi bakancs létezik, az acélbetétes bakancsok és a fémmentes bakancsok. Minden évszakra alkalmas munkavédelmi bakancs általában az S2 és S3 kategóriába tartozó munkabakancsok, bőrből vagy nubuk bőrből. Ezek a típusú anyagok vízhatalanok, és ha jó minőségű a bőr, akkor szellőznek is, aminek következtében több órás munkavégzés után is a láb száraz marad.

A nyári évszakok hőséggel járnak. Amennyiben sokat dolgozol a napon egy szellőző acélbetétes munkavédelmi bakancsot vagy acélbetétes munkavédelmi cipőt ajánlunk. Azonban számos munkakörnyezet a bőr munkavédelmi bakancsot követeli meg.

Tekintsd meg a bőr munkavédelmi bakancs ajánlatunkat.

 
Hidegben a téli, bélelt munkavédelmi bakancsokat ajánljuk, amelyek megvédik a lábadat a hidegtől, ugyanakkor biztonságosak és kényelmesek is.

Figyelmedbe ajánljuk az általunk forgalmazott acélbetétes bélelt munkavédelmi bakancsot: BTPUuOCB Bélelt Munkavédelmi Bakancs 

 
Illetve, ha a magasszárú acélbetétes munkavédelmi bakancs szimpatikusabb, a következőt javasoljuk számodra: BWPuOCB Magasszárú Bélelt Munkavédelmi Bakancs

Webáruházunkban megtalálod a fémmentes munkavédelmi bakancsot vagy kompozit munkavédelmi bakancsot is. 

Munkavédelemről

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ODQwZDA4