Segíthetünk?  +36 30 203 0681


Kezdőlap » Munkavédelmi Lábbelik » Bélelt Munkavédelmi Bakancsok

Válaszd ki a neked megfelelő bélelt munkavédelmi bakancsot:


A bélelt munkavédelmi bakancsok a téli időszakban kerülnek előtérbe. A téli bakancsok megvédik a lábadat a szélsőséges időjárástól, biztonságosak és nem utolsó sorban kényelmesek is, hiszen ezek a tényezők elengedhetetlenül fontosak a hatékony munkavégzéshez. 


Ft
Ft
új akciós top termék
Munkavédelmi lábbeli:
Gyártó:
Kivitel:
Védelmi kategória:
Nem:
Szín:
Lábujjvédelem:
Talpátszúrás elleni védelem:
Vízállóság:

Ár 16 200 Ft

Elérhető
Új
Bélelt
Unisex
Nagy méretekben is

 

Ár 10 820 Ft

Elérhető
Bélelt
Unisex
Nagy méretekben is

Acélbetétes, téli munkavédelmi bakancs


Ár 6 999 Ft

Elérhető
Bélelt
Unisex

Acélbetétes, téli munkavédelmi bakancs

 

Ár 14 950 Ft

Elérhető
Bélelt
Unisex
Nagy méretekben is

Védelem nélküli téli bakancs

 

Ár 28 395 Ft

Elérhető
Bélelt

 

Ár 16 245 Ft

Elérhető
Bélelt

Acélbetétes, téli munkavédelmi bakancs

 

Ár 7 980 Ft

Elérhető
Bélelt
Unisex


Ár 14 960 Ft

Elérhető
Bélelt

 

Ár 9 440 Ft

Elérhető
Bélelt
Unisex


A bélelt munkavédelmi bakancsok fő szerepe a láb melegen tartása és biztonság nyújtása viselője számára. A téli munkavédelmi bakancsok olyan speciális munkavédelmi lábbelik, amelyek ellenállnak az erős igénybevétel során, valamint több órás álló munka esetén is komfortérzetet biztosítanak.

 Milyen veszélyektől véd meg a munkavédelmi bakancs? 

A munkahelyen a potenciális veszélyek miatt a lábak különösen sérülékenyek. A leeső vagy zuhanó tárgyak, a padlón lévő éles tárgyak és a csúszós felületek, gyakori veszélyek, amelyek a munkavállalót a lábsérülések kockázatának teszik ki. De előfordulhatnak hő- vagy vegyi hatások, áramütés vagy statikus feltöltődés veszélyek is. Minden ilyen munkakörülmény fennállása esetében a munkavédelmi bakancs kulcsfontosságú, védelmi vonal a sérülésekkel szemben. A csúszásgátló munkavédelmi cipő vagy munkavédelmi bakancs minimálisra csökkenti a csúszás vagy az elesés kockázatát, míg a bélelt munkavédelmi bakancs védelmet nyújt viselőjének a szélsőséges hőmérsékletektől. Az orrmerevítővel ellátott S1 munkavédelmi bakancs, megvédi a lábfejet a leeső vagy zuhanó tárgyaktól, valamint az S3 munkavédelmi bakancs, megvédi a lábfejet a zuhanó tárgyaktól, a talplemez az átszúródástól, illetve vízálló munkavédelmi bakancs. A HRO talpú munkavédelmi bakancsok talpa 300 Celsius fokig ellenállnak. Az  áramütés veszélye elkerülése érdekében az ESD munkavédelmi bakancsok a megfelelő választás. Minden esetben a munkakörülmények függvényében kell kiválasztani a munkavédelmi bakancsot. 

Télen, mikor munkába indulunk hideg és nedves idő fogad minket reggelente.  Ez csúszós talajjal, nedves eszközökkel jár, amely fokozott figyelmet igényel minden szakember részéről. Az építkezéseken, karbantartások során végzett kültéri munkák nem mindig kellemesek. Különösen az őszi és téli hónapokban jelentenek igazi kihívást az ilyen munkakörülmények. A téli időjárás különleges kihívások elé állítja a téli munkavédelmi bakancsokat, mint például sáros, latyakos, nedves felületek. Megnő a sérülésveszély, és a kényelmünk, komfort érzetünk sincs a maximumon. 

Hideg évszakban az időjárási viszonyok döntően befolyásolhatják a munkavégzés folyamatát. Az egyik legfontosabb részlet amire oda kell figyelnünk a megfelelő téli munkavédelmi bakancs kiválasztása. A munkabakancsok a szerelők, mesteremberek leghűségesebb társai, elvégre naponta több órát viselik őket. A kényelem és az ergonómia egyértelműen megfogalmazott követelmény lett a munkavédelmi cipővel szemben. A megviselt láb nem csak a közérzetre van negatív hatással, hanem egészségügyi panaszokat, például térd vagy hátfájást is eredményezhet. Ne felejtsük el, hogy emiatt a teljesítőképesség és a koncentráció is gyengülhet, ami növeli a hibaarányt és a balesetveszélyt. Az őszi-téli napokon fektessünk nagyobb hangsúlyt a viselési kényelem fontosságára, amely akár a munka biztonságát is befolyásolhatja.


A téli munkavédelmi bakancs kínálatunkban megtalálod a magasszárú szörmebéléses téli munkavédelmi bakancsot és a klasszikus téli munkásbakancsot is. 

Ajánljuk a figyelmedbe a következő kategóriákat is: 

Munkavédelmi Bakancsok

Munkavédelmi Cipők

Fémmentes Lábbelik

Sportos Munkavédelmi Cipők

Csizmák

Munkavédelmi bakancs a hideg időszakban

2022.12.26.

Télen, a hideg időszakban nagy kihívást jelent kiválasztani a megfelelő munkavédelmi bakancsot.  A téli...

Hogyan válaszd ki a megfelelő munkaruhát?

2022.05.30.

Egy teljes munkaruha szettnek tartalmaznia kell egy munkavédelmi nadrágot, ami lehet derekas munkásnadrág,...

Védőfelszerelés az építőiparban

2022.03.01.

Munkavégzés során számoly veszély fenyegeti a munkavállalókat. A munkavédelmi felszerelés elengedhetetlen...

Munkavédelmi cipő - első a biztonság

2022.02.01.

A mai rohanó világban egyre fontosabb a teljesítmény. Mindeközben nem feledkezhetünk meg a biztonságról,...

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ZWUyMDY2ZW
Népszerű termékek
Összegezve: 0
Minden a kosárban