Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Segíthetünk?  +36 30 203 0681

Munkavédelmi bakancsok használati útasítása

2021.01.18.

Munkavédelmi bakancsok használati útasítása

A www.munkavedelem-mindenkinek.hu által forgalmazott munkavédelmi bakancsok megfelelnek az európai szabványoknak. A védőbakancs védelmi szintje a munkavédelmi bakancson vagy a címkén/dobozon van feltüntetve. Munkakörnyezettől függően fontos a megfelelő védelmi képesség kiválasztása.

TÁROLÁS: A cipőket szellőztetett helyen kell tárolni (karton vagy papír csomagolásban, nem műanyagban), minden hő- és nedvességforrástól védve, 5 és 24 Celsius fok közötti hőmérsékleten és a relatív páratartalom 50-70% között kell lennie. A védőbakancsot tartsa távol az éles tárgyaktól. Belül a munkabakancsnak száraznak kell maradnia. Ha a lábbeli nedves lesz, akkor természetes módon meg kell szárítania. A nedves munkabakancsokat szobahőmérsékleten kell szárítani, lehetőleg szellőztetett helyen és minden hőforrástól távol. A munkavédelmi bakancs tárolásának (és egyidejű használatának) időtartama a használat és a karbantartás körülményeitől függ. A vásárlástól számított 12 hónapnál hosszabb tárolás nem ajánlott, de a kopást is figyelembe kell venni. Minden használat előtt ellenőrizni kell, hogy a lábbeli viselhető-e még. Különös figyelmet kell fordítani a varratokra és a cipő külső felületének a talppal való közös elhelyezkedésére. Egy sérült munkabakancs nem garantálja az optimális védettséget. Ilyen esetben, szükséges újat vásárolni. A munka elvégzése után, szükséges a munkavédelmi bakancs megtisztítása, oldószerek nélkül. Szükség esetén cipőkrém is használható.

Nézz szét kínálatunkban és találd meg a neked megfelelő munkavédelmi bakancsot.

 


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NWVjNT
Népszerű termékek
Összegezve: 0
Minden a kosárban