Segíthetünk?  +36 30 203 0681  Méretcsere lehetősség Pénzvisszafizetési garancia B2B Partnereink részére        

Webshop

Kapcsolat

Xion Safety Kft.
Rottenbiller utca 54. fszt. 7.
Budapest 1077
Telefonszám: +36 30 203 0681
Írjon nekünk

Cikkek

arr3Milyen munkavédelmi lábbelire van szükséged?Milyen munkavédelmi bakancsot válassz télen? Télen, mikor munkába indulunk hideg és nedves idő... arr3Mire ügyelj munkaruha vásárláskorMunkánk hatékony elvégzésekor olyan munkaruhára van szükségünk, amely tökéletesen illeszkedik... arr3Munkavédelmi cipők - első a biztonságA mai rohanó világban egyre fontosabb a teljesítmény. Mindeközben nem feledkezhetünk meg a... arr3A helyes munkavédelmi lábbeli kiválasztásaAz EN ISO 20345 szabvány meghatározza a munkavédelmi lábbelik alap követelményeit. Lehet szó... arr3Nitril és latex mártott kesztyűk gyártása


Munkavédelmi cipők - első a biztonság

A mai rohanó világban egyre fontosabb a teljesítmény. Mindeközben nem feledkezhetünk meg a biztonságról, magunk és a körülöttünk dolgozók védelméről. Sokan dolgoznak változó időjárási körülmények között, veszélyekkel járó munkakörben. A tökéletesen illeszkedő munkavédelmi cipő nélkülözhetetlen társunk a biztonságos munkavégzésben.

Nemcsak a nehéz szerszámokkal végzett munka során leselkedik ránk veszély, amely megfelelő munkaruha védelme nélkül könnyen munkahelyi balesethez vezethet. Sok szakma biztonságos elvégzéséhez előír a jogalkotó bizonyos munkavédelmi ruházatot, cipőt. Minél veszélyesebb egy tevékenység, annál magasabb az előírt munkavédelmi cipő védelmi osztályba sorolása. A munkavédelmi cipők nemcsak a mechanikai veszélyek ellen nyújtanak védelmet, hanem tevékenységi területtől függően olajok és üzemanyagok ellen is.


Válassz sportos megjelenésű munkavédelmi cipőt!

A PUMA munkavédelmi cipője ideális társ minden munkához. A Puma márka munkavédelmi cipői nem csak biztonságosak, hanem nagyon jól néznek ki. Nem csoda hiszen a márka neve összeforrt a sportossággal, kényelemmel. A sportcipő gyártás terén megszerzett tapasztalatot kamatoztatva készíti a márka a munkavédelmi cipőit. 

Milyen előnyökkel jár egy Puma munkavédelmi cipő viselése? 

A márka munkacipőinek felső anyaga strapabíró anyagból készülnek, melyeket akár légáteresztő betétekkel látnak el. A cipők belsejében funkcionális bélést találunk, amely a járás természetes mozgását használja fel a felesleges nedvesség kivezetésére. Ezt a tulajdonságot támogatja az evercomfort talpbetét, amely a nedvszívó textil bevonatnak köszönhetően kellemesen szárazon tartja a lábunkat. A Puma kínálatában találunk olyan munkacipőt, amelyet még az ortopéd talpbetétet viselők is használhatnak. Természetesen megtalálod a márka kínálatában az üvegszálból készült orrvédőt, amely a klasszikus acélbetéthez képest jelentős súlycsökkentést jelent. 

A költséghatékony megoldás

Az Urgent munkavédelmi cipők nagyon népszerűek hazánkban. A márka munkacipői jó minőségűek, tartósak és kedvező ár/érték arány mellett maximális kényelmet biztosítanak. Az Urgent munkavédelmi cipők és bakancsok nagy előnye az elérhető modellek sokfélesége. Napjainkban a családi vállalkozások, kisebb vállalatok is előtérbe helyezik az egységes megjelenést, amelyet a márka széles választéka teljes mértékben ki tud elégíteni. A szakemberek gyorsan, hatékonyan tudják kiválasztani a márka kínálatából a munkavégzéshez szükséges munkacipőt. Urgent munkavédelmi lábbelit nem csak férfiaknak, hanem hölgyeknek is bátran ajánlunk. A kínálatban megtalálhatóak a szigetelt munkavédelmi csizmák és fém orrvédővel ellátott szandálok is. Az Urgent munkavédelmi cipők megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, így a legkeményebb körülmények között is biztonsággal használhatjuk őket. A márka összes cipőjére érvényes az a megállapítás, hogy a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek.

 

YjlhZjQ