Segíthetünk?  +36 30 203 0681


Kezdőlap » Munkavédelmi Kesztyűk » Bélelt Kesztyűk

Bélelt Munkáskesztyűk:

A bélelt munkavédelmi kesztyűk a téli időszakban kerülnek előtérbe. A téli munkáskesztyűk megvédik az ujjaid a szélsőséges időjárástól, biztonságosak és nem utolsó sorban kényelmesek is, hiszen ezek a tényezők elengedhetetlenül fontosak a hatékony munkavégzéshez. Télen, a hideg beköszöntével fontos szem előtt tartanod az ujjaid biztonságát. Kínálatunkból választhatsz mártott téli munkavédelmi kesztyű és bőr bélelt munkáskesztyűk közül is. 


Ft
Ft
új akciós top termék
Kivitel:
Munkavédelmi kesztyű:
Gyártó:
Eredeti ár 437 Ft

Ár 319 Ft

Elérhető
Akciós
TOP Termék
akció 27 %
Bélelt

 

Ár 1 060 Ft

Elérhető
Bélelt


Ár 780 Ft

Elérhető
Bélelt

Téli bélelt munkavédelmi kesztyű

 

Ár 348 Ft

Elérhető
Bélelt

Téli bélelt munkavédelmi kesztyű


Ár 408 Ft

Elérhető
Bélelt


Ár 780 Ft

Elérhető
Bélelt
Hi-Vis


Ár 700 Ft

Elérhető
Bélelt
Hi-Vis

Ráncos latex mártott kesztyű


Ár 910 Ft

Elérhető
Bélelt


Ár 568 Ft

Elérhető
Bélelt
Hi-Vis

 

Ár 1 532 Ft

Elérhető
Bélelt

 

Ár 2 460 Ft

Elérhető
Bélelt


Ár 1 020 Ft

Elérhető
Bélelt

 

Ár 438 Ft

Elérhető
Bélelt
Hi-Vis

 

Ár 438 Ft

Elérhető
Bélelt

Értelemszerűen, a fizikai munka az egyik  legmegterhelőbb tevékenység, aminek nap mint nap kivagy téve.  Télen, mikor rendkívül alacsony a hőmérséklet fontos szem előtt tartanod az ujjak biztonságát, ezért fontos, hogy olyan téli munkáskesztyűt vagy bélelt munkavédelmi kesztyűt válassz, amely megfelelő védelmet nyújt kezednek a hideg és a nedvesség ellen, illetve nem hátráltatja az elvégezendő munkád. A téli munkavédelmi kesztyű kiválasztásakor több típusú bélelt munkáskesztyű is szóba jöhet. Webáruházunkban megtalálod a mártott téli munkáskesztyűket, valamint a bőr bélelt munkavédelmi kesztyűket is. Hogy melyik számodra az ideális választás az a munkakörnyezettől függ. A bélelt bőrkesztyűk vastagabbak, a bőr lehetővé teszi a nedvesség elvezetését és megakadályozza a víz behatolását, míg a mártott bélelt munkáskesztyűk vékonyabbak, viszont biztosítják a kézügyességet.

A mártott kesztyűk lehetnek latex mártott bélelt munkavédelmi kesztyű és nitril mártott bélelt munkáskesztyű. A latex kesztyűk megbízhatóak és költséghatékonyak. Száraz környezetben kiváló tapadást biztosítanak, hihetetlenül tartósak, kopásállók. Kialakításának köszönhetően kitűnő üveg és éles fémek, szögesdrótok, acél és más hasonló anyagok kezeléséhez. Amennyiben olajos, nedves, ragacsos környezetben dolgozol, a nitril kesztyűk megfelelő választás lehet. A nitrilhab kiváló tapadást biztosít, valamint ellenállást nyújt a vízzel és az olajjal szemben. A nitril drágább, mint a latex, viszont a sima nitril kesztyűk és a nitrilhabbal bevont kesztyűk is tartósak.

A bélelt munkáskesztyű felső rétege ellenáll a kopásnak, vágásnak vagy egyék kockázatoknak. A középső réteg hőszigetelőként használ, míg a belső réteg biztosítja a kényelmet. 

Az új technológiák lehetővé teszik a kényelmes és hatékony téli munkavédelmi kesztyűk létrehozását, amelyek a legtöbb munkaterületre ideálisak. 

Munkavédelmi bakancs a hideg időszakban

2022.12.26.

Télen, a hideg időszakban nagy kihívást jelent kiválasztani a megfelelő munkavédelmi bakancsot.  A téli...

Hogyan válaszd ki a megfelelő munkaruhát?

2022.05.30.

Egy teljes munkaruha szettnek tartalmaznia kell egy munkavédelmi nadrágot, ami lehet derekas munkásnadrág,...

Védőfelszerelés az építőiparban

2022.03.01.

Munkavégzés során számoly veszély fenyegeti a munkavállalókat. A munkavédelmi felszerelés elengedhetetlen...

Munkavédelmi cipő - első a biztonság

2022.02.01.

A mai rohanó világban egyre fontosabb a teljesítmény. Mindeközben nem feledkezhetünk meg a biztonságról,...

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NTYyYjky