Segíthetünk?  +36 30 203 0681  Méretcsere lehetősség Pénzvisszafizetési garancia B2B Partnereink részére        

Webshop

Kapcsolat

Xion Safety Kft.
Rottenbiller utca 54. fszt. 7.
Budapest 1077
Telefonszám: +36 30 203 0681
Írjon nekünk

Cikkek

arr3A helyes munkavédelmi lábbeli kiválasztásaAz EN ISO 20345 szabvány meghatározza a munkavédelmi lábbelik alap követelményeit. Lehet szó... arr3Nitril és latex mártott kesztyűk gyártása

» Elállás, Méretcsere, Garancia
1. Méretcsere

1.1. Méretcserét kizárólag a raktárkészletünkről értékesített termékek esetében áll módunkban biztosítani.

1.2. Amennyiben a raktárkészletről megvásárolt terméket méretprobléma miatt szeretné cserélni, de az adott típusból már nem áll rendelkezésünkre megfelelő méret, módjában áll, egyéb raktárkészletünkről elérhető terméket választani, illetve fogyasztóként élhet az elállás jogával is. 

1.3. A terméket a vásárlást követően 30 napon belül küldje vissza hozzánk, sértetlen, nem használt, eredeti csomagolásban. 

1.4. A visszaküldendő csomaghoz csatolja a szállítólevelet vagy számlát, illetve a cserére irányuló kitöltött formanyomtatványt. 

A formanyomtatvány ITT tölthető le.

1.5. A termék értéke visszatérítése 30 napon belül történik meg, a termék raktárunkba való érkezésétől számítva.

1.6. A termék méretprobléma miatti cseréje kizárólag raktárkészletünklről értékesített termékere vonatkozik, nem egyedi megrendelés esetén. Egyedi megrendelésnek minősül mindazok termékek megrendelése, amelyet a Xion Safety Kft. nem raktárról értékesít. Ezen termékek külső beszállítóktól kerülnek beszerzésre, a megrendelések alapján. Amennyiben kérdése van, hogy az adott termék készleti, vagy megrendelésre történik, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.

1.7. Az áru visszaszolgáltatásában és kiküldésében felmerülő költségek a vevőt terhelik.

1.8. A csomagot és a formanyomtatványt a következő címre küldje vissza: Xion Safety Kft, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 54 / fszt. 7

2. Garancia, Reklamáció kezelése

2.1. A www.munkavedelem-mindenkinek.hu webáruház termékeire 6 hónap szavatosságot vállal.

2.2. A rendeltetésszerű használat során a gyártásból vagy anyaghibából adódó meghibásodást a vásárlástól számított 6 hónapon belül díjmentesen megjavítjuk vagy a hibás terméket kicseréljük.

2.3. A Garanciális cserére visszaküldött árukat csak tiszta (kimosott, megtisztított) állapotban tudunk átvenni, eredeti csomagolással (dobozában) ! (Zacskóban, táskában, eredeti csomagolás nélküli reklamációt nem fogadunk el!!!)

2.4. Szándékosan megrongált, nem rendeltetésszerűen használt terméket nem áll módunkban cserélni!

2.5. Az áru visszaszolgáltatásában felmerülő költségek a vevőt terhelik.

2.6. Amennyiben a termék nem javítható és valóban gyártásból vagy anyaghibából adódott a meghibásodás a terméket 8 napon belül kicseréljük. Amennyiben nem lehetséges a csere, a termék árát visszatérítjük.

2.7. Amennyiben a termék javítható és valóban gyártásból vagy anyaghibából adódott a meghibásodás, a terméket 15 napon belül javítjuk meg. Amennyiben 15 nap alatt nem lehetséges a termék javítása, a vásárlót legkésőbb a 15. napon tájékoztajuk, a termék javítási időpontjáról. 

2.8. A reklamált terméket a számla vagy a szállítólevél másolatával, illetve az ITT letöltött nyilakozattal együtt a következő címre küldje vissza: Xion Safety Kft, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 54 / fszt. 7.

3. Elállás a vásárlástól

100% pénvisszafizetési garancia

3.1. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a fogyasztónak  minősülő ügyfél a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

3.2. Csak hibátlan, eredeti csomagolásban, vásárolt nem használt terméket veszünk át!

3.3. Az eladó köteles a fogyasztó által már kifizetett termék értékét legkésőbb 14 napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásában felmerülő költségek a vevőt terhelik. Az elállás jog érvényesítéséhez töltse le az Elállási nyilatkozatot, küldje el a xionsafetysales@gmail.com email címre, valamint csatolja a visszaküldendő termékcsomaghoz és küldje el a következő címre: Xion Safety Kft, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 54 / fszt. 7

3.4. Az áru szállításában felmerülő költségek nem kerülnek visszatérítésre.

Elállási nyilatkozat ITT tölthető le.

3.4. A visszáru - egyedi megrendelt termékre nem vonatkozik , csak standard, készleten lévő terméknél vehető igénybe!

3.5. Az áru visszaszolgáltatásában felmerülő költségek a vevőt terhelik.

3.6. A csomagot és a formanyomtatványt a következő címre küldje vissza: Xion Safety Kft, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 54 / fszt. 7

MGNhMDVmNj